Are you in accounting ethics?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Lutfi Abu Rasheed , Chife Accountant , Cigalah Trading Est.,
تاريخ النشر: 2013/10/26
wael قرشى
من قبل wael قرشى , sales , شركة حورس لتجارة المعدات والأجهزة الطبية

yes

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes indeed, Following the ethics is more important to keep yourself away from being questionable for faults.

Raja Meziou
من قبل Raja Meziou

yes of course , ethics, principles, honesty , deontology, ...everything good

Anjum Zahid
من قبل Anjum Zahid , Coordinator , Ministry of Textile

Yes it is really useful in accounts, Ethics is the only thing you have to follow strickly