Can powerful countries get away with printing more money without much impact on their economy?

تم إضافة السؤال من قبل Siham Amer , Financial Analyst , Noor Al Hikmah Group
تاريخ النشر: 2018/11/14
Priyadarshi Datta
من قبل Priyadarshi Datta , Project Control Manager , Petroka International

Powerful in what sense.We need to know this so as to get a logical answer