Is it possible to use administrative accounting methods in developing the performance of non-profit government units?

تم إضافة السؤال من قبل Alia Hassan , Head of Human Resources , Al Hurreyah for consulting
تاريخ النشر: 2018/11/18
majid aldhafiri
من قبل majid aldhafiri , موظف حكومي , الادارة الهندسية والاشغال بقوات الدفاع الجوي السعودي

Yes, administrative accounting methods can be used in non-profit organizations to improve administrative performance. However, they are very useful in profit organizations because they are based on profit.