How can we control budget slack?

تم إضافة السؤال من قبل Usman Talha , Financial Analyst , United Modern Trading Company
تاريخ النشر: 2013/10/27
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Can be prevented by good alignment between budgeting process and strategic business units to ensure that all line managers have the same perspective about achieving the organizational goals. Good implementation of budgetary control also plays a role in preventing budget slack.