Is it okay to allow a candidate to apply after the role of ad closes?

تم إضافة السؤال من قبل Talal Al-Sharif , Head of Human Resources , Afaq for HR Consulting & Recruitment
تاريخ النشر: 2018/12/03
Yasser Abdullah
من قبل Yasser Abdullah , hr specialist , western coast port services

.Yes it is possible, in the information collection system can not stop