What are extrinsic motivators?

A. Motivators derived from within the individual B. Incentives such as money, gifts, and rewards. C. Hygiene factors of the work environment D. Motivators specific to an individual.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2018/12/05
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

D. Motivators specific to an individual. ----------------------