Acquried a shop on the monthly rent of Rs 3000 after paying cash Rs 36000 as advance rent?

تم إضافة السؤال من قبل Sahil Peter
تاريخ النشر: 2018/12/07
Chaudhry Asif Munir Pannu
من قبل Chaudhry Asif Munir Pannu , Chief Financial Officer/ Finance Manager , Hussain Al Ali Group – (United National Dairy Company) KSA, GCC

Record full amount as prepayment (Asset), amortize over 12 months against Rent (Expense). 3000 monthly.