Are wire transfers possible to and from my checking account?

تم إضافة السؤال من قبل Siham Amer , Financial Analyst , Noor Al Hikmah Group
تاريخ النشر: 2018/12/09
Chaudhry Asif Munir Pannu
من قبل Chaudhry Asif Munir Pannu , Chief Financial Officer/ Finance Manager , Hussain Al Ali Group – (United National Dairy Company) KSA, GCC

Yes it is Possible, Check with your banker if your account falls under allowed category.