How important are practical projects for students, and do you prefer them over traditional lectures?

تم إضافة السؤال من قبل Salsabeel Al-Abed , Educational Resource Coordinator , Al Tayseer Educational Center
تاريخ النشر: 2018/12/11
ابراهيم الزيات
من قبل ابراهيم الزيات , معلم لغة أجنبية , وزارة التربية و التعليم العمانية

Yes, I prefer practical projects for students because they are very important and allow students to gain confidence

Mohammad Mehdi
من قبل Mohammad Mehdi , IT Administer , Jollychic

Now I'm Saudi Arabia. I have no job if you have any job you can knock me. I'm ready to do any kind of job