كيف استطيع ان أجذب صاحب العمل للإطلاع على سيرتي الذاتية؟ كيف يمكنني ان اخذ الخبره في تخصصي من موقعكم؟

تم إضافة السؤال من قبل Asma kibou , التعليم , الثانوية
تاريخ النشر: 2018/12/11
Khadidja  Koudjil
من قبل Khadidja Koudjil , Middle School Mathematics Teacher , Middle School Ibn Rushd, Draria, Algiers

To make employees effective in their jobs, it’s essential to provide them with the necessary training and resources. Encouraging open communication, offering regular feedback, and recognizing their achievements fosters a motivating environment. Additionally, setting clear expectations and allowing employees to take ownership of their tasks can lead to greater engagement and productivity.