How did you decide which programming language you liked best and wanted to use as your preferred?

تم إضافة السؤال من قبل Yasmeen Husam , Web Developer , Al Fahid Systems
تاريخ النشر: 2018/12/11
Chekai Belkacem
من قبل Chekai Belkacem , Technical Service Head of Metrology , National Office of Legal Metrology

always use the most designed programming language to resonate the most flawed problems quickly

mohammmed abdrhim mubark
من قبل mohammmed abdrhim mubark , Team Leader, Analyst , MASA Technology

Depending on Requirments need on Project

Hidayat Ullah
من قبل Hidayat Ullah , Web and Mobile Developer , VU Software House

Based on the market worth and ability of the programming language.