What’s a good practice to completely redesign an existent CSS?

تم إضافة السؤال من قبل Yasmeen Husam , Web Developer , Al Fahid Systems
تاريخ النشر: 2018/12/11
mohamed saad
من قبل mohamed saad , Front-end Web Developer (مطور مواقع ويب) , جلوبتك بلس

using inspector on the browser to see how it will look before submitting it and then choose the style you like and save it