I Have 6Yers Experience Drafting In Uae Ididint get Any Call From Bayt Why? What I mean Improve

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Rahman Thamarakuzhy , Draughtsman , Al Shiiak Mubarak Engeniaring Consultent
تاريخ النشر: 2018/12/12
Suzan Daana
من قبل Suzan Daana , Administrative and project coordinator , Birzeit university

Me too , my CV is on Bayt.com since many years and didn’t recieve any offer. It seems we should locate in UAE and apply by ourselves. Applying online is not useful.