In the world of SIX SIGMA, some companies add a second "I" to "DMAIC" to become "DMAIIC". What does this mean?

تم إضافة السؤال من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.
تاريخ النشر: 2013/10/27
Ahmad Khreasat
من قبل Ahmad Khreasat , Risk and Quality Officer , Royal Scientific Society - Policies & Risk Dept.

Design, Measure, Analyze, Improve, Implement and Control