As an HR Manager, how will [you] drive results?

تم إضافة السؤال من قبل saleem abrar , Recruitment Coordinator (Client Management & Recruitment) , HABSONS JOBUPS LIMITED
تاريخ النشر: 2018/12/23
محمد المشيخي
من قبل محمد المشيخي , Senior Administrative Officer , Wadi Jana Company

Through clear and sound planning based on the possibilities set by senior management

Obaid ur Rehman
من قبل Obaid ur Rehman , HR Executive , Al Bahr Al Arabi Marine Engineering Services

Mr Mohammad has covered the topic well. Agreed with him