لو تكرمتم لو العاديه زادت عن 20سم يتم اخذها فى الاعتبار كتصميم القواعد ام لا ولو الكلام ده صح فين موجود بالكود سواء المصرى او الامريكى؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed helmy , مهندس مدنى , شركه
تاريخ النشر: 2019/01/24
مرسي احمد مرسي العريني
من قبل مرسي احمد مرسي العريني , مدير مشروع إنشائي , ابناء سليمان القضيبي للمقاولات

الخرسانه العاديه بسمك اكبر من20 سم تكون داخله في تصميم الاساسات وتوزيع الحمل

وذلك مع مرعاة الاشترطات الموجود في الكود المصري لتصميم و تنفيذ المنشاءات الخرسانية 2017

 لتحديد سمك القواعد   صفحة 4-27

حمل الكود من جوجل كروم