What kind of qualities do you like to see in your new employee?

تم إضافة السؤال من قبل Kranti Parajuli , PERSONAL ADMINISTRATIVE OFFICER , Nepal Government Ministry Of Prime-Minister
تاريخ النشر: 2013/05/15
Binod Timsina
من قبل Binod Timsina , Human Resources Business Partner , CG Corp Global │ Chaudhary Group

Excellent English oral and written communication skills Works with a high level of accuracy Organized, punctual and flexible Multitask skills and meet deadlines works professionally