How to maintain a sustainable non renewable energy consumption for High rise buildings?

تم إضافة السؤال من قبل RAMANARAYANAN SREERAMPRASAD , Asst.Operations Manager , Farnek services LLC
تاريخ النشر: 2019/02/11
Mohammed Shaker Khalefa Attia
من قبل Mohammed Shaker Khalefa Attia , اخصائي سياحي , ديوان عام وزارة السياحة المصرية

Use sensors in water tubes & electricity lamb Reduce consumption of papers by using New technology in savings documents