With respects to the cost of quality, which of the following individuals was responsible for developing the "zero-defects" approach?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2019/02/14
Isaac  AYUBA
من قبل Isaac AYUBA , Business Developer , Maxfront Technology Limited

Philip Crosby in his book “Absolutes of Quality Management” there he coined the terminology cost of quality

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

B. Crosby -----------------