What are the functions of Quality Control in Construction level?

Project Management level

تم إضافة السؤال من قبل Conrado Rosales Jr , Qa/qc Civil Engineer , Madhi Engineering Consultant
تاريخ النشر: 2019/02/17
Conrado Rosales Jr
من قبل Conrado Rosales Jr , Qa/qc Civil Engineer , Madhi Engineering Consultant

Responsible for ensuring that materials, processes, methodology, procedures will meet the Client's or Customer's contract requirements such as Project Specifications & Construction Drawings.