ماهي أهم الدورات التي يجب أن يمتلكها خريج المحاسبة ؟ ‎

تم إضافة السؤال من قبل marwan jayousi , بائع (عام) , مكتبة السفاريني
تاريخ النشر: 2019/02/26
محمد خالدي
من قبل محمد خالدي , Chef de Service de comptabilité , Commune

تقنيات المحاسبة والمالية وادارة الرواتب

Amr Nazmy Ahmed
من قبل Amr Nazmy Ahmed , sap key accountant , pasabahce Egypt ( Sisecam Group)

اعتقد ان الدورات المحاسبية بتعلى من شانك وبتعلى من سعر المحاسب كمرتب

لكن الخبرة العملية بتبقى اهم وافضل لان حاليا اغلب المحاسبين مجرد مدخلى بيانات لان كل الناس شغالة على برامج محاسبية واغلب الناس مش بتفكر تعرف اية القيود المحاسبية اللى بتتم فى كل حركة على البرنامج

اما بالنسبة للبرامج فانت عندك  CMA  من اهم الدورات اللى ممكن تفيدك وتعلى من شانك

كمانحاول تشوف وتقرأ كتب ومراجع محاسبية اجنبية هتبقى مفيدة اكثر من العربى بالاضافة هتنمى وتعلى اللغة عندك