How much does news editor got payed in uae?

تم إضافة السؤال من قبل Yazan Amir , Finance Analyst , National Bank of Kuwait - NBK - Jordan
تاريخ النشر: 2019/05/09
Alia  Hassan
من قبل Alia Hassan , Head of Human Resources , Al Hurreyah for consulting

Hi Yazan

I found that the average of  Entry-Level Editor Salary in Dubai is almost 122,890 AED and for Mid-Career Editor the average is 156,123 AED while the Experienced Editor got almost 228,000 AED.