من وجهه نظرك : هل استغلالنا واستعمالنا للنت ارتقى بنا كعرب , أم عكس ذلك ؟

تم إضافة السؤال من قبل Adnan Salman , مدير , ( المطابخ والاثاث الخشبي والديكورات )
تاريخ النشر: 2013/10/29

واللة كل واحد على حسب استعمالة للنت فية ناس بتستعملى لما هو مفيد فى عصر التكنولوجيا والافادة منة وفية ناس لا تستفبد منة

hassan ahmed
من قبل hassan ahmed , سائق تريلا , الشركة المصرية

انا مع حضرتك في الرئ ان النت ارتفي بنا بس اذا استخدمنا في حجات مفيدة