How to use contacts to get a job offer?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Waqar saddique , Electrical site engineer , Al Mehr Enterprise
تاريخ النشر: 2019/07/20
Mohamed lotfy hassan mohamed
من قبل Mohamed lotfy hassan mohamed , فني كهربائي , شركة Dpoor

have completed Bachelors Of Engineering (IT), Masters Of Business Administration and looking for job but unable to decide what position is suitable for me, plz help