I have+ years of experience in raad & mining equipment ( electrical.hydraulics & mechanical) can I get a job ?

تم إضافة السؤال من قبل subhashis bhattacharyya , Senior Technician , Road & Construction Equipments
تاريخ النشر: 2019/08/03
Aashish Bharattarai
من قبل Aashish Bharattarai , Electrical cable technician , Elswedy cable company Qatar

You can Mack good CV or apply GCC country. That your work field many job vacancy including good salary. You can also search your job BAYT, nikuri, indeed like that job site.