هل ممكن إنسان ليس له خبرة ان يتقن العمل افضل من إنسان له خبرة ؟

تم إضافة السؤال من قبل imed . omda Guerfa , master informatiqeu , l'environnement
تاريخ النشر: 2013/10/30
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

ليس مستبعد لأن الإنسان ليس معصوم عن الخطأ.

Heba Modhish
من قبل Heba Modhish , Marketing Manager , To You Uniform

الإجتهاد يصنع المستحيلات

Islam Ahmed El Sayed
من قبل Islam Ahmed El Sayed , Sales Representative , henkel

ليه لا للخبرة درجات وممكن اى تلميذ يتفوق على استاذه .

سامى فياض
من قبل سامى فياض , أمين مخازن , شركه صبحى حسين أحمد للمقاولات سابقا

ممكن جدا اذا كان يتمتع بمهارات ذكائيه خاصه وقدرات عقليه نادره

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

ربما لو لدية موهبة دهاء و ضمير في حالة ان صاحب الخبرة لا يملك ضميرا في عملة

Mohammad Rizwanul Haque
من قبل Mohammad Rizwanul Haque , Administration Manager , Oren Hydrocarbons ME FZCo.

نعم بكل تأكيد ، ليس بمستبعد ا، يؤدي وظيفته بأحسن من يحمل الشهادة والخبرة أكثر منه...

salah alashqar
من قبل salah alashqar , مستشار إداري Management Advisor Group / مدير اداري - Administrative Manager , مجموعة استرا - - مجموعة العمري العقارية - اسكو - مجموعة آل مترك ( طبية + مقاولات + نقليات ومعدات ..

 لا  يمكن  ............  !

ممكن يكون لديه حماس اكثر  ....  ممكن    .

ممكن عنده التعليم السريع  ...  يختصر الوقت  .. ممكن

ممكن ينجز المهام المطلوبه بشكل دقيق ..  حريص ممكن

ممكن لديه خطط للوصول الى هدف معين في وقت معين  ...  ممكن

اما انه يتقن  ... كلمة اتقان تحتاج الى الوقت والتمرس على العمل  ..  أي الخبرة  ... ممكن مع الوقت والخبرة البسيطة يكون افضل من الموظف الذي لديه خبره  ... حسب الوظيفة والمهارات المطلوبه   .

Rami Alshaer
من قبل Rami Alshaer , Head of Auditing , Zarqa Cooperation Directorate

ممكن و لكن يعتمد على نوع العمل

Howida Mohammed Salih Ahmed
من قبل Howida Mohammed Salih Ahmed , accounting ( محاسب مالى ) , Abdalla Ali Abdalla for clearance

اكيد ممكن فالانسان اللى عنده خبرة اكتسبها من وين لو ما مارس المهنة كذا سنة فبالتالى انا برايى الانسان لو عنده حب العمل ممكن يكتسب خبرة اكتر من اللى بيكون عنجه خبرة بس فى مجال العمل اكيد الناس بيفضلو اللى عنده خبرة فاحسن لهم انسان جاهذ بخبرته من واحد يا دوبه حيكتسبها

Hani Al Mowallad
من قبل Hani Al Mowallad , Director of Talent & Culture , Mövenpick Hotel & Residences Riyadh

نعم وبشدة

الخبرة ليست كل شئ

بل المعرفة والمهارة فى الادارة

eng_br moh
من قبل eng_br moh , فني صيانه ومبيعات , اداره المبيعات والصيانه في شركه باور للاستيراد وخدمات الكمبيوتر مصر الجديده

ربما

لكن مش ممكن  ومستحيل