What are the best computer hardware sales/repair stores in Dubai?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/05/16
irfan Ullah
من قبل irfan Ullah , Sales Man and Accounts , Water Care Est.

TechExperts computer repair in Dubai Marina, Jebel Ali, Discovery Gardens, Jumeirah Lake Towers (JLT), Springs, Meadows, Arabian Ranches, Motor City, Mirdiff, Jumeirah 1, 2 and 3, these are the areas and places the best computer hardware sales/repair stores in Dubai.

Waleed Abd Elrahman
من قبل Waleed Abd Elrahman , IT/Network support adminstrator , Alfahd Steel

Max at city center shop , naïf market , mount Ali , eltneen market shop

ayman ghannam
من قبل ayman ghannam , مسؤول دعم فني وتسويق , الاغر للحاسب الالي

i'm so sorry, i don't know so much in dubi

Gladys Odunayo-fasika
من قبل Gladys Odunayo-fasika , TEACHER , KINGS ACADEMY JORDAN

A teacher is someone who is ready to impact knowledge, motivate, support and encourage pupils/ students to become a future leader.

Qaiser Razzaq Bhutta Qaiser
من قبل Qaiser Razzaq Bhutta Qaiser , 4man , bwabat-u-tawaqal

Tech Experts  computer repair in Dubai Marina