ما هي المعاملة الضريبية لشركة الشخص الواحد؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Rezq , مساعد محاسب , شركه
تاريخ النشر: 2020/02/03
ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

For one-person companies, according to amendments to the laws and regulations of commercial companies, they are included in the limited liability companies and are treated as taxable as other limited liability companies and joint-stock companies, i.e. the transaction of money companies

mohamed aboelala abo sarea
من قبل mohamed aboelala abo sarea , مدير مالي , العلا للمقاولات العامه والتوريدات

تعامل نفس معاملة شركات الاموال

Mamoun elbaghir abdalla mhamad Eltayeb
من قبل Mamoun elbaghir abdalla mhamad Eltayeb , Insurance agent / Producer , Albaraka Insurance Company

 May treat it as income tax , that is in my opinion .

Regards .