My bayt,com professional ranking is not updated . I have been top ranked specialist for many years , who is responsible for not updating my ranks ?

تم إضافة السؤال من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ
zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

BAYT.COM ADMIN TEAM MUST COME UP & ANSWER MY REAL OBJECTION .