Preparing and presentation of financal statements according to IFRS?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Al Masre
تاريخ النشر: 2020/05/30
Amy Willson
من قبل Amy Willson , Freelance Translator , Freelance

A financial statement should present a true and fair picture of the business entity. The main characteristics required in IFRS’s main financial statement forms include: Understandability, Relevance, Reliability, Comparability.

Muhammad Khalifatullah
من قبل Muhammad Khalifatullah , Finance Manager , Pfizer Saudi Limited (PSL)

Disclosures should be made in accordance with relevant IFRS applicable to legal entity.