In SAP, what kind of formula can be used while developing a report on report painter tool?

تم إضافة السؤال من قبل Mazher M Khan , Chief Accountant , Saudi Investment Company
تاريخ النشر: 2013/11/01
Mazher M Khan
من قبل Mazher M Khan , Chief Accountant , Saudi Investment Company

while developing the report through "report painter", simple formula can be used i.e addition, substration, multiplication and division etc..