What are basic plant requirement in HSE plan?

تم إضافة السؤال من قبل Jaya ram panchkoti Darji , SAFETY Supervisor,Safety Incharge,HSE SUPERVISOR,HSE Training Supervisor , NSH ORYX GTL,Takreer Refinery,CTJV Qatar gas,SAMSUNG QIPP KSA,SAMSUNG R2IPP KSA
تاريخ النشر: 2020/07/23
SADIQ HAIDER
من قبل SADIQ HAIDER , Lead Training , KIPIC Al-Zour Refinery, Kuwait

Plant design as per LPP, mechanical integrity, compliance of HSE policies and sustainability