Why is the inventory management important to organisation?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2020/08/03
ABDULRAHMAN AL MUFLEH
من قبل ABDULRAHMAN AL MUFLEH , Purchasing Operations Specialist , King Faisal Hospital

*Inventory management can make or break a business. *Inventory management saves you money and allows you to fulfill your customers' needs. * Inventory management enables successful cost control of operations. Knowing what you have, what is in your warehouse