Do we appreciate late sitting in offices or try to complete our work efficiently on time and leave the offices ?

تم إضافة السؤال من قبل Waqas Mehmood Shaikh , Customer Service Associate - Emirates NBD Certified Professional , Emirates NBD
furqan ameen
من قبل furqan ameen

IN THE EYE OF ME TO COMPLETE WORK ON TIME AND GO HOME TIML

PRATHEESH BA PRATHEESH BA
من قبل PRATHEESH BA PRATHEESH BA , NO 1 , MUTHOOT FINANCE LTD

SURE. THAT IS MY RESPONSIBILITY TO COMPLETE MY WORK