لو سمحتوا كنت عايز اعرف لو إحنا شركة بنشتغل من الأحد للخميس وأنا اخدت أجازة اسبوعية من الأحد إلى الخميس يتخصم من رصيد أجازاتي 5 ولا 6 أيام؟

تم إضافة السؤال من قبل Ali Gaber , Technical Support Specialist , Enkana Printing Inks
تاريخ النشر: 2020/10/28
Turki Al Yousef
من قبل Turki Al Yousef , مسؤول الشؤون الإدارية وشؤون الموظفين , شركة موطن العقارية

تحسب خمسة أيام وفي حال إضافة يوم الأحد من الأسبوع الجديد تحسب الاجازة لمدة ثمانيه أيام