Hi. I'm from Iran and I'm looking for a job abroad. Does anyone think that I have a chance to get a job offer in Qatar or Oman?

تم إضافة السؤال من قبل Meysam Daraeikhah , IT Infrastructure Planning and Delivery Manager , MTNIrancell Telecommunication Co.
تاريخ النشر: 2021/01/09
Nantongo  Maureen
من قبل Nantongo Maureen , Housekeeper , none

Yes you can get, provided you have the requirements let it be professional or else