What are the best PR companies in Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2012/11/29
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Try marketwire.com

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Any agency that wows me in terms of quality and diversity of coverage, originality, and good account management is a winner.
Here's a list, however, of all PR agencies registered at the Middle East Public Relations Association (MEPRA): http://www.mepra.org/en/membership/registered-agencies-copy/pr-agencies/#.ULdyj9f4KSo.
Most of these agencies have their Headquarters in Dubai.

George Durzi
من قبل George Durzi , Digital Marketing Manager , Dyson

From what I heard, I think they are the following: 1.
Edelman 2.
MEPRA 3.
Orient Planet