Is the internet safe for business? if yes then please brief how, if no, why?

تم إضافة السؤال من قبل Zulfiqar Saeed Baloch , Dishwasher , Qatar Airways
تاريخ النشر: 2013/11/04
Wasif Abdul Qadeer
من قبل Wasif Abdul Qadeer , IT Support Engineer, Desktop Management , Abu Dhabi Islamic Bank

Internet is not safe even for personal use. Businesses must be secured with much more effort.

Why? becuase of viruses, worms, malware, hackers and so on.

Solution? the simple answer is to invest in IT security infrastructre.