I want to develop an Android chat app using PHP. How can I do it?

تم إضافة السؤال من قبل Evan Dawson , Full Stack Developer , Web Devous
تاريخ النشر: 2021/07/15
Chester Foster
من قبل Chester Foster , Full Stack Developer , Data Exim IT

Developing a chat app using PHP is not suggested as there are many limitations in developing a chat app for android in PHP. It is suggested that the android application be developed with the combination of IDE, Java, and Kotlin.

The technology required to develop an android chat app

main-qimg-c8db4bb0ed966e99532b3e7f07c7e9

How can you do it?

Hire an experienced development agency with a proven track record of developing a chat app for start-ups and entrepreneurs.

You can contact one such prominent development agency WebClues Infotech.