Which methodolgy is the most effective in training delivery?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Burhan-uddin Abdali , Director (Retd)-FRC , Fuel Research Center, PCSIR, Karachi
تاريخ النشر: 2013/05/18
Syed Burhan-uddin Abdali
من قبل Syed Burhan-uddin Abdali , Director (Retd)-FRC , Fuel Research Center, PCSIR, Karachi

Study-tech methodology is the most effective because in this method training is provided by utilizing physical existing model to give the clear concept