Do you have information about the stability in the Semi-Government Companies?

we are meaning the indicators for; employees; salaries scales, evaluation, internal environment satisfaction Regards, Ahmed Samir

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed samir , Business Development Manager "Consultant" , Real Estate Development & Property Management Company,
تاريخ النشر: 2013/11/05
Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

no but i want to know information about it