What is the best channel for generating quality leads?

ما هي أفضل طريقة لتوليد عملاء متوقعين ذوي جودة؟

تم إضافة السؤال من قبل Heythem Djouama , Sales Support Executive , TOYOTA
تاريخ النشر: 2022/02/09
Mohammed Farhad Al Kuwari
من قبل Mohammed Farhad Al Kuwari , Operations Manager , Atelier BLG

According to me the following are the best channel for generating quality leads are media marketing, landing page, website optimization,content marketing and e-mail marketing