؟What do you know about active listening,and why we listen?

التواصل السمعى من إحدى مهارات التواصل وهى القدرات التى نستخدمها عند تقديم أو تلقى مختلف أنواع المعلومات مثل إيصال الأفكار أو المشاعر للأطراف الأخرى

تم إضافة السؤال من قبل Tahani Hassan Ahmed Alballa , Online Math Tutor , تدريس
تاريخ النشر: 2022/08/12
Zeeshan Mughal
من قبل Zeeshan Mughal

Audio communication is one of the communication skills, which are the abilities that we use when providing or receiving various types of information, such as conveying ideas or feelings to other parties