Kā saņemt naudu agrāk????

Man ir jāatrod nauda pirms algas, un es nezinu, kam vērsties, es domāju, ka es varētu tos aizdot no draugiem, bet viņi teica, ka viņiem nav naudas . Ko man darīt?

تم إضافة السؤال من قبل Mag Tag , Kava , AromaKava
تاريخ النشر: 2022/09/29
TAO Bao
من قبل TAO Bao , kavasmak , barista

Tagad nestabils laiks, jo tas, kas notiek pasaulē pēdējos gados, daudzi cilvēki ir palikuši bez darba, un daži palīdzēja nepatikšanas krediti, viņiem ir nepieciešams veikt uzmanīgi un saprātīgi, bet es pārbaudīju sevi, ka bezcerīgā situācijā tas ir patiesība var palīdzēt, es ceru, ka jūs varat palīdzēt.