هل هناك مجال لخريجي تخصص الأحياء الدقيقة في غير المجال الطبي؟

تم إضافة السؤال من قبل khalid alamri , Scientific Researcher , جامعة الملك سعود
تاريخ النشر: 2023/01/09
Muhammad Umer
من قبل Muhammad Umer , ADMINISTRATIVE MANAGER , Thahab Al Asfer Typing And Documents Copying

Microbiology itself is essential in the medical field, while in nutrition scope is different than medical because it mainly considers food security, perishability and safety.