In the world of achievement, we can say that "what you did leads what you do". Agree?

تم إضافة السؤال من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.
تاريخ النشر: 2013/11/07
Khaled Alhassoun
من قبل Khaled Alhassoun , Consulting Management - Senior manager , Price waterhouse Coopers

I do Agree

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes I agree because you have to take responsibilities for your actions