how do i get an experience when i'm not working yet?

تم إضافة السؤال من قبل Amr Hafez , Sr. Data Center pre-sales and field Engineer , smartsystem
تاريخ النشر: 2013/05/19
Raju Mathangi
من قبل Raju Mathangi , PROJECT ENGINEER , CLEAN METHANE SYSTEMS

Buddy Its little bit Tricky Question :) Lets elaborate If you are computer literate then you can get experience by some WEB SITES ( Of-course you need to work for them from home ) then you can get real time experience (by not working in Company ) for your info Visit these following websites : www.odesk.com www.elance.com Cheers :)

Amr Hafez
من قبل Amr Hafez , Sr. Data Center pre-sales and field Engineer , smartsystem

thank you Mr.Raju