What is the role of the project manager in terms of administration?

تم إضافة السؤال من قبل محمد عاطف محمود غنيم حامد , مدير مشروع بنية تحتية , مكتب الدكتور احمد عبد الوارث( AAW)
تاريخ النشر: 2023/04/17
Abdulkarim  Aldalbahi
من قبل Abdulkarim Aldalbahi , Quality Inspector , Bae

He is planing and drawing his objective and what's he need of facilities or tasks and controls and anyliziimg and solving problems and find the best way to discuss problems...