Sådan overføres Zimbra-fil til Outlook PST ?

تم إضافة السؤال من قبل Camilia thomas
تاريخ النشر: 2023/04/18
Camilia thomas
من قبل Camilia thomas

Hvis du leder efter et nyttigt værktøj til at overføre Zimbra-fil til Outlook PST, er KDETools Zimbra til Outlook PST Converter et godt valg.

• Overfør forskellige filformater PST, MBOX, MSG, EML, EMLX, PDF, HTML og så videre.

• Denne app overfører også kalender og kontakter fra Zimbra til en Office 365-konto.

• Uden at forårsage tab af data overfører denne applikation vanærede filer sikkert.

Flere detaljer: https://www.kdetools.com/zimbra/