How do you stay motivated and resilient in the face of rejection or a difficult sales period?

تم إضافة السؤال من قبل Jitendra kumar Chaudhary , Security Guard , Emirates Security Services
تاريخ النشر: 2023/06/09
syed meesam raza
من قبل syed meesam raza , Field Officer , Novartis Pharma Limited

Consistency, your mood , behavior all must be consistence. this help you to remain calm and motivated